Babagan awake dhewe

perusahaan

Shenzhen Tosichen Technology Co., Ltd.

Iku perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan bahan silikon.Perusahaan kita utamane produk yaiku perekat silikon RTV, perekat silikon HTV, pelumas silikon konduktif termal, agen pengawet silikon platinum lan masterbatch warna silikon.Produk kita wis digunakake kanthi akeh ing macem-macem produk silikon, elektronik, peralatan listrik, sumber daya, mobil, komputer, tampilan TV, AC, setrika listrik lan peralatan rumah tangga cilik sing komprehensif.

Adesif silikon RTV kita minangka ikatan, sealing, anti banyu, tetep, insulasi, shockproof, suhu anti-dhuwur lan kurang, penuaan anti-ultraviolet lan sifat liyane.Bisa diikat karo logam lan bahan campuran liyane, kaca, keramik, plastik lan macem-macem bahan anyar.

Adesif silicone HTV ditrapake kanggo karet silikon sing diobati karet silikon sing diobati ing suhu dhuwur.Adesif silikon ditondoi kanthi cepet ngobati, kekuatan ikatan sing kuat lan elastisitas sing apik.Utamane cocok kanggo ikatan silikon O-ring ing suhu dhuwur.

Pelumas silikon konduktif termal yaiku konduktivitas termal sing apik, boros panas, insulasi listrik, bukti kelembapan, bukti kejut lan tahan tuwa.

Bisa digunakake ing sawetara suhu -50 ℃ ~ 250 ℃ kanggo dangu, lan owah-owahan konsistensi banget sethitik nalika owah-owahan suhu, kang manifested ing suhu dhuwur non-leleh, non-hardening lan kurang-suhu non-pembekuan. .Iku ora efek karat ing wesi, baja, aluminium, wesi lan macem-macem bahan sintetik.Ora dadi gedhe kanggo plastik lan karet.

mesin produksi
mesin pabrik

Agen pengawet platinum silikon kita ditambahake ing silikon mentah sing padhet kanggo ngubungake salib pangan lan produk karet silikon kelas medis, Produk vulkanisir bisa lulus tes FDA, fitur kasebut ora beracun, ora ana ambune, transparansi dhuwur, uga anti -yellowing lan sifat liyane.

Masterbatch warna silikon digunakake kanggo pewarna senyawa karet silikon HTV.Masterbatch silikon dikonsentrasi, nawakake dispersi sing apik lan warna sing konsisten.Masterbatch silikon banget konsentrasi lan jumlah masterbatch sing cilik banget bakal menehi warna silikon sing proporsional.

Perusahaan kita minangka layanan respon cepet, kabeh produk regane apik lan kualitas dhuwur, nyedhiyakake kustomisasi produk kanggo pelanggan.Produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah, kayata India, Turki, Asia Tenggara, Eropa.

We look nerusake kanggo ngawula pelanggan kabeh ndonya.