. China Silicone Platinum Curing Agen Kanggo Silicone Tube Produsen lan Supplier |Tosichen

Silicone Platinum Curing Agen Kanggo Silicone Tube

Katrangan singkat:

Silicone platinum curing agent T-57AB, loro-komponen platinum tambahan jinis cross linking agen sing ditambahake ing silikon padhet mentahan kanggo ngubungake salib pangan lan produk karet silikon bahan medis.T-57AB ditrapake kanggo tabung silikon, cetakan kue, peralatan masak silikon, gasket ekstrusi, cetakan es, alas meja lan liya-liyane.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Silicone Platinum Curing Agen Kanggo Silicone Tube

T-57AB

DESKRIPSI PRODUK

T-57AB, loro komponen tambahan platinum jinis salib ngubungake agen kang ditambahake ing silikon padhet mentahan kanggo salib ngubungake pangan lan produk karet silikon bahan medical, Produk vulcanized bisa lulus tes FDA, iku fitur karo non-beracun, ora ana ambune, tingkat transparansi sing dhuwur, uga anti-kuning lan sifat liyane.

APLIKASI
Apik kanggo cetakan kompresi lan fomimg ekstrusi.Agen pengawet platinum silikon T-57AB ditrapake kanggo produk bahan pangan lan medis, kayata tabung silikon, puting bayi silikon, cetakan kue, peralatan masak silikon, gasket ekstrusi, cetakan es, alas meja lan liya-liyane.

SIFAT FISIK
T-57A: tempel transparan, ngemot platinum lan polimer silikon organik.
T-57B: polimer silikon organik transparan, ngemot agen penghubung silang lan inhibitor.

RASIO BOOT CAMPURAN

Saran nyampur rasio bobot karo silikon mentah
T-57B: 1% T-57A: 0,5%

METODE APLIKASI
1, T-57A lan T-57B ora bisa ditambahake bebarengan.Kaping pisanan, tambahake T-57B dadi silikon mentah lan aduk rata, banjur tambahake T-57A dadi silikon mentah.Urutan tambahan iku penting.

2, Suhu roller mesin pencampur sing digunakake kanggo nyampur silikon mentah karo agen curing platinum ora bisa luwih dhuwur tinimbang 40 ℃.Nalika suhu roller mesin campuran luwih saka 40 ℃, agen ngobati platinum bisa ditambahake ing silikon mentah sawise nyampur roller mesin digawe adhem.

3, Apike kanggo gawé ing 110 ℃ -140 ℃ ngruwat Suhu.Utawa miturut kahanan nyata produk kanggo nemtokake suhu ngruwat optimal.

URIP
6 sasi ing suhu kamar tanpa mbukak.

KEMASAN
1kg/botol

SAMPEL

Sampel gratis

kawigatosan
1, T-57AB ora bisa kontak karo nitrogen, fosfor, belerang lan bahan logam abot.

2, Bahan mentahan campuran kudu digunakakeing 12 jam.

 

FAQ

1,Q: Apa silikon platinum ngobati agen T-57AB digunakake ing karet silikon padhet utawa karet silikon cair?

A: T-57AB ditrapake kanggo karet silikon padhet.

2, P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka produsen profesional.

3,P: Apa aku bisa duwe conto sadurunge nggawe pesenan?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan nyoba.

4, Q: Apa sampeyan duwe MOQ?

A: Kita bisa nampa jumlah pesenan cilik lan jumlah pesenan gedhe.Jumlah pesenan sing luwih gedhe, biaya produksi sing luwih murah lan rega EXW sing luwih murah.

5, Q: Apa wektu pangiriman?

A: Biasane wektu pangiriman yaiku 3-5 dina kanggo conto, 7-10 dina kanggo pesenan.

6, P: Kepiye carane bisa njaluk kutipan?

A: Mangga ngirim priksaan lan nyatakake syarat sampeyan. Kita bakal ngutip sampeyan sanalika bisa sawise nampa pitakon sampeyan.

7,P: Apa aku bisa ngedol produk sampeyan ing negaraku?

A: Ya, welcome kanggo ngedol produk kita ing negara sampeyan.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure: