PRODUK FEATURED

  • Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.

    Kualitas

    Tansah nggawe kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saben proses.
  • Produk kita lulus ROHSProduk kita lulus ROHS

    Sertifikat

    Produk kita lulus ROHS
  • Produsen profesional bahan tambahan silikonProdusen profesional bahan tambahan silikon

    PRODUSEN

    Produsen profesional bahan tambahan silikon

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • foto perusahaan

Shenzhen Tosichen Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi dhuwur sing spesialisasine ing riset lan pangembangan, produksi lan dodolan bahan silikon.Perusahaan kita utamane produk yaiku perekat silikon RTV, perekat silikon HTV, pelumas silikon konduktif termal, agen pengawet silikon platinum lan masterbatch warna silikon.Produk kita wis digunakake kanthi akeh ing macem-macem produk silikon, elektronik, peralatan listrik, sumber daya, mobil, komputer, tampilan TV, AC, setrika listrik lan peralatan rumah tangga cilik sing komprehensif.