. China RTV Silicone Adhesive Kanggo Ikatan Akeh Bahan Produsen lan Supplier |Tosichen

RTV Silicone Adhesive Kanggo Ikatan Akeh Bahan

Katrangan singkat:

Adesif silikon RTV TS-584 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Iki ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.TS-584 ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing, tahan suhu (-50 ℃ ~ 250 ℃) lan properti insulasi listrik.Applied kanggo ikatan karet silikon, logam, wesi, stainless steel, aluminium alloy lan ing.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

RTV Silicone Adhesive Kanggo Ikatan Akeh Bahan

TS-584

DESKRIPSI PRODUK

Adesif silikon RTV TS-584 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Applied kanggo ikatan karet silikon, logam, wesi, stainless steel, aluminium alloy, magnet, keramik, kaca, plastik, kayu, serat, kain lan akeh bahan liyane.

 

TS-584 ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing, tahan suhu (-50 ℃ ~ 250 ℃) lan properti insulasi listrik.TS-584 bisadigunakake ing ceret listrik, silikon creeping nambah rok, daya, elektronik, kabinet, piranti listrik, kap lampu LED, peralatan automation, mesin medical, sensor, peralatan mechanical, peralatan kulkasan,industri mobil lan produk silikon.

PARAMETER TEKNIS

Penampilan: tempel semitransparan

Kapadhetan (g/cm³): 1.05~1.1

Breaking elongation (%): 300~400

Kekuwatan voltase risak (kv/mm): 18~25

Atose (Shore A): 25 ~ 30

PENGGUNAAN

1, Reresik lumahing materi kanggo iketan

2, Gluing: TS-584 gluing kekandelan kurang saka 2 mm

3, Pencet: Luwih saka 30 menit mencet. TS-584 tamba rampung sawise 24 jam saka cahya kanggo online ing suhu kamar

KEMASAN

100mL / tabung utawa 300mL / tabung

LUMBUNG

Simpen ing papan sing adhem lan garing, bisa disimpen nganti 6 wulan ing suhu kamar.

SAMPEL

Sampel gratis

kawigatosan

1, Nalika nggunakake TS-584, lapisan adesif TS-584 kudu kapapar udhara.Wilayah adesif sing luwih gedhe bakal mbukak hawa, adesif kanggo ngobati luwih cepet.Yen ora, adhesive bakal nambani alon utawa malah ora nambani.

2, Sing luwih kenthel lapisan TS-584 adhesive kekandelan, maneh wektu ngruwat adhesive, sing luwih dhuwur suhu lingkungan (ora luwih saka 60 ℃), sing luwih dhuwur asor, sing luwih cepet kacepetan ngruwat saka adhesive .Yen ora, adhesive bakal nambani alon mudhun.

3, TS-584 gampang diobati sawise kontak karo kelembapan, kudu disimpen ing paket sing disegel lan adoh saka srengenge lan kelembapan atmosfer.

4, Sawise rampung lapisan adesif, adesif sing ora digunakake kudu langsung kenceng tutup kanggo nutup lan njaga.Nalika digunakake adesif maneh, yen ana adhesive nambani sethitik ing muncung, adhesive nambani bisa dibusak, iku ora mengaruhi nggunakake normal adesif.

5, Priksa manawa meksa metu pancet kanggo tetep bagean kaiket bebarengan, minangka kekuatan iketan optimized ngrambah sawise 24 jam lan diselehake ing kamar ventilated.

 

TETEMBUNGANE

Yen sampeyan ora nemokake produk sing sampeyan butuhake ing situs web kita, sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo ngandhani syarat sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi sampeyan.

Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa nalika entuk pesen sampeyan.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure: