. China Reusable Silicone Adhesive Patch Kanggo Macem-macem Piranti Tempel Kulit Produsen lan Supplier |Tosichen

Patch Perekat Silikon sing Bisa Digunakake Kanggo Macem-macem Piranti sing Nempel Kulit

Katrangan singkat:

Tembelan adesif silikon digawe saka adesif silikon kelas medis hypoallergenic, bisa digunakake maneh lan adhesi sing apik, bisa nyuwek tanpa rasa sakit saka kulit.Patch digunakake kanggo macem-macem piranti tancep kulit.Tembelan bisa disesuaikan miturut panjaluk pelanggan.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Patch Perekat Silikon sing Bisa Digunakake Kanggo Macem-macem Piranti sing Nempel Kulit

    DESKRIPSI PRODUK

    Tembelan adesif silikon digawe saka adesif silikon kelas medis hypoallergenic, bisa digunakake maneh lan adhesi sing apik, bisa nyuwek tanpa rasa sakit saka kulit.Patch digunakake kanggo macem-macem piranti tancep kulit.Tembelan adesif silikon bisa disesuaikan miturut kabutuhan klien.

    APLIKASI

    Tembelan adesif silikon bisa digunakake karo macem-macem instrumen kanggo nempel kulit.Tembelan bisa disesuaikan karo bagean kulit apa wae.

    Alasan kanggo milih kita

    1,Ngatasi masalah alergi kulit nalika nggunakake pelanggan
    2,Pengin nggawe produk kanthi desain penampilan sing unik
    3,Ngatasi masalah gampang degumming sajrone nggunakake pelanggan
    4,Ngatasi masalah kemasan produk printing
    5,Nggawe produk sampeyan metu ing pasar kanthi titik sing padhang
    6,Pengin golek produk sing kulit ora bakal alergi kanggo nempel dangu
    7,Pilih macem-macem gaya lan spesifikasi bahan, pasokan sing cukup

    Babagan Kustomisasi

    Klien nyedhiyakake gambar tembelan kanggo kita, banjur kita ngasilake miturut gaya lan spesifikasi sing dibutuhake pelanggan.Klien uga bisa ngirim sampel kanggo perusahaan kita, banjur kita gawé miturut sampel.

    FAQ

    1,P: Apa bahan substrat sing dipilih kanggo tembelan adesif silikon iki?

    A: Kita bisa nggunakake film PU, film TPU utawa kain non-anyaman minangka bahan landasan.Utawa miturut syarat customer.

    2, P: Kaping pira saben tembelan adesif silikon digunakake?

    A: Yen digunakake kanthi bener, sampeyan bisa nggunakake kaping 3 ~ 10 saben tembelan adesif silikon, uga gumantung saka jinis kulit sampeyan.

    3,Q: Apa sampeyan bisa nindakake OEM kanggo kita?

    A: Mesthi, kita ndhukung layanan OEM. Kita bisa nyedhiyakake paket cetak lan bahan sing disesuaikan kanggo panjaluk sampeyan.

    4, Q: Suwene wektu pangiriman?

    A: Iku gumantung ing kahanan.Yen sampel utawa barang sing wis ana ing saham, biasane mung butuh 2 ~ 3 dina kanggo nyiyapake lan dikirim.Yen ana sing produksi dibutuhake.banjur gumantung apa jenis produk, lan jumlah pesenan sampeyan, kira-kira 7 ~ 10 dina.

     

    TETEMBUNGANE

    Yen sampeyan ora nemokake produk sing sampeyan butuhake ing situs web kita, sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo ngandhani syarat sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi sampeyan.

    Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa nalika entuk pesen sampeyan.

     

    kelas medis saka tambalan kulit sing bisa digunakake maneh

    patch adhesive kulit sing bisa digunakake maneh

    patch kulit bond sing bisa digunakake maneh

    adesif kanggo piranti ikatan kulit

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: