Produk

  • Adhesive cepet Kanggo Bonding Silicone Karet Tanpa Primer

    Adhesive cepet Kanggo Bonding Silicone Karet Tanpa Primer

    538 minangka salah sawijining komponen adesif cepet, ditrapake kanggo karet silikon, EPDM, PVC, TPU, TPR, PA, TPE lan bahan liyane.Adhesive cepet ditondoi kanthi cepet pangatusan, keluwesan dhuwur, kekuatan iketan kuwat, kurang putih lan kurang ambu ora enak.Ora ana primer sing dibutuhake kanggo ikatan karet silikon.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • Silicone Platinum Curing Agen Kanggo Silicone Tube

    Silicone Platinum Curing Agen Kanggo Silicone Tube

    Silicone platinum curing agent T-57AB, loro-komponen platinum tambahan jinis cross linking agen sing ditambahake ing silikon padhet mentahan kanggo ngubungake salib pangan lan produk karet silikon bahan medis.T-57AB ditrapake kanggo tabung silikon, cetakan kue, peralatan masak silikon, gasket ekstrusi, cetakan es, alas meja lan liya-liyane.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • Masterbatch Warna Silikon Kanggo Produk Silikon Mbutuhake Warna Apa wae

    Masterbatch Warna Silikon Kanggo Produk Silikon Mbutuhake Warna Apa wae

    Masterbatch warna silikon digunakake kanggo pewarna senyawa karet silikon HTV.Masterbatch warna silikon banget konsentrasi lan jumlah masterbatch sing cilik banget bakal menehi warna karet silikon sing proporsional.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • Agen Curing Platinum Silicone Pasty Kanggo Produk Silicone Food Grade

    Agen Curing Platinum Silicone Pasty Kanggo Produk Silicone Food Grade

    Silicone platinum curing agent T-57AB, loro-komponen platinum tambahan jinis cross linking agen kang ditambahake ing silikon mentahan kanggo salib ngubungake pangan lan produk karet silikon bahan medical.Iki ditrapake ing puting susu silikon, cetakan kue, peralatan masak silikon, gasket ekstrusi, cetakan es, tabung silikon dll. SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Plastik Bonding Silicone

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Plastik Bonding Silicone

    Adesif silikon RTV TS-718 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar. TS-718 bisa digunakake kanggo ngikat produk silikon, dolanan plastik, komponen elektronik, produk listrik, ABS, PC, PMMA lan substrat plastik liyane. Uga bisa ditrapake kanggo kabeh jinis logam lan bahan nonlogam adhesi bebarengan.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Glass Bonding Silicone

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Glass Bonding Silicone

    Adesif silikon RTV TS-673 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo kaca ikatan karet silikon sing diobati, karet silikon sing diobati, keramik lan aluminium kanthi kuat, TS-673 tundhuk karo standar FDA.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • Silicone O-ring Adhesive saka Fast Bonding ing Suhu Dhuwur

    Silicone O-ring Adhesive saka Fast Bonding ing Suhu Dhuwur

    TS-85AB minangka rong komponen adesif silikon, ditrapake kanggo ikatan silikon O-ring ing suhu dhuwur .Adhesive silikon ditondoi kanthi cepet ngobati, kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu lan elastisitas sing apik.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • HTV Fumed Silicone Rubber

    HTV Fumed Silicone Rubber

    HTV fumed karet silikon ditrapake kanggo extrusion tabung silikon vulcanized, silikon segel Strip lan ing.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • Grease Silikon Konduktif Termal Kanggo Macem-macem Produk Elektronik

    Grease Silikon Konduktif Termal Kanggo Macem-macem Produk Elektronik

    Pelumas silikon konduktif termal TF-156 digawe saka silikon minangka bahan baku utama lan nambah bahan kanthi konduktivitas panas lan termal sing apik banget.Digunakake kanggo konduktivitas termal lan boros panas amplifier daya, transistor, tabung elektron, CPU lan komponen elektronik liyane, supaya njamin kinerja listrik stabil instrumen elektronik.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Ikatan Akeh Bahan

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Ikatan Akeh Bahan

    Adesif silikon RTV TS-584 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Iki ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.TS-584 ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing, tahan suhu (-50 ℃ ~ 250 ℃) lan properti insulasi listrik.Applied kanggo ikatan karet silikon, logam, wesi, stainless steel, aluminium alloy lan ing.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • Macem-macem Silicone Color Masterbatch

    Macem-macem Silicone Color Masterbatch

    Masterbatch warna silikon digunakake kanggo pewarna senyawa karet silikon padhet HTV. Digunakake kanggo pewarnaan produk cetakan silikon lan extruded, kayata peralatan makan karet silikon, kasus ponsel, dolanan kartun, suku cadang mobil lan pewarna produk karet silikon saben dina.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Silicone Bonding Silicone

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Silicone Bonding Silicone

    Adesif silikon RTV TS-673 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo karet silikon sing diobati kanthi karet silikon sing diobati, keramik, aluminium lan kaca kanthi kuat, kayata ikatan silikon gasket, silikon O-ring.TS-673 tundhuk karo standar FDA.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2