. China RTV Silicone Adhesive Kanggo Keramik Bonding Silicone Produsen lan Supplier |Tosichen

RTV Silicone Adhesive Kanggo Keramik Bonding Silicone

Katrangan singkat:

Adesif silikon RTV TS-673 minangka salah sawijining komponen.Applied kanggo ikatan keramik, karet silikon, aluminium lan kaca ing suhu kamar.Iki ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing lan tahan suhu.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

RTV Silicone Adhesive Kanggo Keramik Bonding Silicone

TS-673

DESKRIPSI PRODUK

Adesif silikon RTV TS-673 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Iki ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo keramik ikatan karet silikon sing diobati, karet silikon sing diobati, aluminium lan kaca kanthi kuat, TS-673 tundhuk karo standar FDA.

 

TS-673 minangka jinis adesif silikon asam asetat, ambune asam sing sithik bakal ilang sawise ngobati adesif.Iki ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing lan tahan suhu.

PARAMETER TEKNIS

Penampilan: tempel transparan

Viskositas (cps): 48000

Lumahing adhesive wektu garing: 5 ~ 10 menit

PENGGUNAAN

1, Reresik lumahing materi kanggo iketan

2, TS-673 gluing kekandelan kurang saka 2 mm

3, Luwih saka 30 menit mencet. TS-673 tamba rampung sawise 24 jam saka cahya kanggo online ing suhu kamar

KEMASAN

100mL / tabung utawa 300mL / tabung

LUMBUNG

Simpen ing panggonan sing adhem lan garing.Iku 6 sasi beting urip.

SAMPEL

Sampel gratis

kawigatosan

1, Nalika nggunakake TS-673, lapisan adesif TS-673 kudu kapapar udhara.Wilayah adesif sing luwih gedhe bakal mbukak hawa, adesif kanggo ngobati luwih cepet.Yen ora, adhesive bakal nambani alon utawa malah ora nambani.

2, Sing luwih kenthel lapisan TS-673 adhesive kekandelan, maneh wektu ngruwat adhesive, sing luwih dhuwur suhu lingkungan (ora luwih saka 60 ℃), sing luwih dhuwur asor, sing luwih cepet kacepetan ngruwat saka adhesive .Yen ora, adhesive bakal nambani alon mudhun.

3, TS-673 gampang diobati sawise kontak karo kelembapan, kudu disimpen ing paket sing ditutup kanthi lengkap lan adoh saka srengenge lan kelembapan atmosfer.

4, Sawise rampung lapisan adesif, adesif sing ora digunakake kudu langsung kenceng tutup kanggo nutup lan njaga.Nalika digunakake adesif maneh, yen ana adhesive nambani sethitik ing muncung, adhesive nambani bisa dibusak, iku ora mengaruhi nggunakake normal adesif.

5, Priksa manawa meksa metu pancet kanggo tetep bagean kaiket bebarengan, minangka kekuatan ikatan optimized ngrambah sawise 24 jam lan diselehake ing kamar ventilated.

FAQ

1,Q: Apa jinis adhesive silikon RTV TS-673?

A: Iku jinis asetik komponen tunggal saka RTV silikon adhesive.

2, P: Kepiye carane njaluk kutipan cepet?

A: Mangga ngirim priksaan sing perlu jumlahe lan packing.We bakal Quote sampeyan cepet sawise nampa priksaan.

Sampeyan uga bisa nambah WhatsApp utawa Wechat kita.Iku luwih trep kanggo Quote sampeyan online.

3, P: Apa aku bisa ngedol produk sampeyan ing negaraku?

     A: Ya, welcome kanggo ngedol produk kita ing negara sampeyan.

4, P: Apa sampeyan bisa nyetel viskositas adesif silikon RTV?

     A : Nggih.Kita bisa nyetel viskositas ing panyuwunan sampeyan.

5,Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat, tansah mriksa pungkasan sadurunge dikirim.

6, P: Apa sampeyan duwe kemasan?

      A: Kita duwe rong jinis kemasan.Siji yaiku tabung aluminium 100mL, sing liyane yaiku kartrid plastik 300mL.

7,P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita minangka produsen profesional adesif silikon RTV lan bahan tambahan silikon.

8, Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge tuku?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis.

 

TETEMBUNGANE

Yen sampeyan ora nemokake produk sing sampeyan butuhake ing situs web kita, sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo ngandhani syarat sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi sampeyan.

Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa nalika entuk pesen sampeyan.



https://www.tosilicone.com/rtv-silicone-adhesive-for-silicone-bonding-ceramics-products/



  • Sadurunge:
  • Sabanjure: