. China RTV Silicone Adhesive Kanggo Plastik Bonding Silicone Produsen lan Supplier |Tosichen

RTV Silicone Adhesive Kanggo Plastik Bonding Silicone

Katrangan singkat:

Adesif silikon RTV TS-718 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar. TS-718 bisa digunakake kanggo ngikat produk silikon, dolanan plastik, komponen elektronik, produk listrik, ABS, PC, PMMA lan substrat plastik liyane. Uga bisa ditrapake kanggo kabeh jinis logam lan bahan nonlogam adhesi bebarengan.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

RTV Silicone Adhesive Kanggo Plastik Bonding Silicone

TS-718

DESKRIPSI PRODUK

Adesif silikon RTV TS-718 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo plastik ikatan karet silikon, logam, wesi, stainless steel, paduan aluminium, magnet, keramik, kaca lan kayu.

 

TS-718 ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing, insulasi listrik lan tahan suhu (-50 ℃ ~ 200 ℃).TS-718 bisa digunakake kanggo ikatan produk silikon, dolanan plastik, komponen elektronik, produk listrik, ABS, PC, PMMA lan substrat plastik liyane. Uga bisa ditrapake kanggo kabeh jinis logam lan bahan nonlogam adhesi bebarengan.

PARAMETER TEKNIS

Penampilan: tempel semitransparan

Kapadhetan: 1,05±0,05 g/cm³

Wektu pangatusan lumahing: 5 ~ 15 menit

Atose: Shore 20±5A

Kekuwatan tarik: 2.0 MPa

Kekuwatan dielektrik: 18 KV/mm

PENGGUNAAN

1, Reresik lumahing materi kanggo iketan

2, TS-718 gluing kekandelan kurang saka 2 mm

3, Luwih saka 30 menit mencet. The TS-718 tamba rampung sawise 24 jam saka cahya kanggo online ing suhu kamar

KEMASAN

100mL / tabung utawa 300mL / tabung

LUMBUNG

Simpen ing papan sing adhem lan garing, bisa disimpen nganti 6 wulan ing suhu kamar

SAMPEL

Sampel gratis

kawigatosan

1, Nalika nggunakake TS-718, lapisan adesif TS-718 kudu kapapar udhara.Wilayah adesif sing luwih gedhe bakal mbukak hawa, adesif kanggo ngobati luwih cepet.Yen ora, adhesive bakal nambani alon utawa malah ora nambani.

2, Sing luwih kenthel lapisan TS-718 adhesive kekandelan, maneh wektu ngruwat adhesive, sing luwih dhuwur suhu lingkungan (ora luwih saka 60 ℃), sing luwih dhuwur asor, sing luwih cepet kacepetan ngruwat saka adhesive .Yen ora, adhesive bakal nambani alon mudhun.

3, TS-718 gampang diobati sawise kontak karo kelembapan, kudu disimpen ing paket sing ditutup kanthi lengkap lan adoh saka srengenge lan kelembapan atmosfer.

4, Sawise rampung lapisan adesif, adesif sing ora digunakake kudu langsung kenceng tutup kanggo nutup lan njaga.Nalika digunakake adesif maneh, yen ana adhesive nambani sethitik ing muncung, adhesive nambani bisa dibusak, iku ora mengaruhi nggunakake normal adesif.

5, Priksa manawa meksa metu pancet kanggo tetep bagean kaiket bebarengan, minangka kekuatan ikatan optimized ngrambah sawise 24 jam lan diselehake ing kamar ventilated.

 

TETEMBUNGANE

Yen sampeyan ora nemokake produk sing sampeyan butuhake ing situs web kita, sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo ngandhani syarat sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi sampeyan.

Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa nalika entuk pesen sampeyan.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure: