. China RTV Silicone Adhesive Kanggo Kaca Bonding Silicone Produsen lan Supplier |Tosichen

RTV Silicone Adhesive Kanggo Glass Bonding Silicone

Katrangan singkat:

Adesif silikon RTV TS-673 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo kaca ikatan karet silikon sing diobati, karet silikon sing diobati, keramik lan aluminium kanthi kuat, TS-673 tundhuk karo standar FDA.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

RTV Silicone Adhesive Kanggo Glass Bonding Silicone

TS-673

DESKRIPSI PRODUK

Adesif silikon RTV TS-673 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo karet silikon sing diobati karet silikon sing diobati, keramik, aluminium lan kaca luwih disenengi, TS-673 tundhuk karo standar FDA.

TS-673 minangka jinis adesif silikon asam asetat, ambune asam sing sithik bakal ilang sawise ngobati adesif.Iki ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing lan tahan suhu.

PARAMETER TEKNIS

Penampilan: tempel transparan

Viskositas (cps): 48000

Lumahing adhesive wektu garing: 5 ~ 10 menit

PENGGUNAAN

1, Reresik lumahing materi kanggo iketan

2, TS-673 gluing kekandelan kurang saka 2 mm

3, Luwih saka 30 menit mencet. TS-673 tamba rampung sawise 24 jam saka cahya kanggo online ing suhu kamar

KEMASAN

100mL / tabung utawa 300mL / tabung

LUMBUNG

Simpen ing papan sing adhem lan garing, bisa disimpen nganti 6 wulan ing suhu kamar.

SAMPEL

Sampel gratis

kawigatosan

1, Nalika nggunakake TS-673, lapisan adesif TS-673 kudu kapapar udhara.Wilayah adesif sing luwih gedhe bakal mbukak hawa, adesif kanggo ngobati luwih cepet.Yen ora, adhesive bakal nambani alon utawa malah ora nambani.

2, Sing luwih kenthel lapisan TS-673 adhesive kekandelan, maneh wektu ngruwat adhesive, sing luwih dhuwur suhu lingkungan (ora luwih saka 60 ℃), sing luwih dhuwur asor, sing luwih cepet kacepetan ngruwat saka adhesive .Yen ora, adhesive bakal nambani alon mudhun.

3, TS-673 gampang kanggo ngobati yen kontak karo Kelembapan, iku kudu disimpen ing paket rampung nutup lan adoh saka suryo srengenge lan asor atmosfer.

4, Sawise rampung lapisan adesif, adesif sing ora digunakake kudu langsung kenceng tutup kanggo nutup lan njaga.Nalika digunakake adesif maneh, yen ana adhesive tamba sethitik ing muncung, adhesive nambani bisa dibusak, iku ora mengaruhi nggunakake normal adesif.

5, Priksa manawa meksa metu pancet kanggo tetep bagean kaiket bebarengan, minangka kekuatan ikatan optimized ngrambah sawise 24 jam lan diselehake ing kamar ventilated.

FAQ

1,P: Apa aku bisa duwe conto sadurunge nggawe pesenan?

A: Ya, kita bisa nyedhiyani conto gratis kanggo sampeyan nyoba.

2, Q: Apa MOQ?

A: Sembarang jumlah bisa ditampa. Jumlah sing luwih gedhe, rega sing luwih apik.

3, Q: Apa wektu pangiriman?

A: Biasane wektu pangiriman yaiku 3-5 dina kanggo conto, 7-10 dina kanggo pesenan.

4, P: Kepiye carane bisa njaluk kutipan?

A: Mangga ngirim priksaan lan nyatakake syarat sampeyan. Kita bakal ngutip sampeyan sanalika bisa sawise nampa pitakon sampeyan.

5, P: Apa aku bisa ngedol produk sampeyan ing negaraku?

A: Ya, welcome kanggo ngedol produk kita ing negara sampeyan.

6, P: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?

A: Kita minangka produsen profesional.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure: