. China RTV Silicone Adhesive Kanggo Metal bonding Silicone Produsen lan Supplier |Tosichen

RTV Silicone Adhesive Kanggo Metal bonding Silicone

Katrangan singkat:

Adesif silikon RTV TS-584 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo logam ikatan, karet silikon, wesi, stainless steel, alloy aluminium, magnet, keramik, kaca, plastik, kayu, serat, kain lan akeh bahan liyane.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

RTV Silicone Adhesive Kanggo Metal Bonding Silicone

TS-584

DESKRIPSI PRODUK

Adesif silikon RTV TS-584 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Applied kanggo ikatan karet silikon, logam, wesi, stainless steel, aluminium alloy, magnet, keramik, kaca, plastik, kayu, serat, kain lan bahan liyane.

 

TS-584 ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing, tahan suhu (-50 ℃ ~ 250 ℃) lan properti insulasi listrik.TS-584 bisa digunakake ing daya, elektronik, kabinet, peralatan listrik, kap lampu LED, peralatan otomatisasi, mesin medis, sensor, peralatan mekanik, peralatan kulkas lan industri mobil.

PARAMETER TEKNIS

Penampilan: tempel semitransparan

Kapadhetan (g/cm³): 1.05~1.1

Breaking elongation (%): 300~400

Kekuwatan voltase risak (kv/mm): 18~25

Atose (Shore A): 25 ~ 30

PENGGUNAAN

1, Reresik lumahing materi kanggo iketan

2, Gluing: TS-584 gluing kekandelan kurang saka 2 mm

3, Pencet: Luwih saka 30 menit mencet. TS-584 tamba rampung sawise 24 jam saka cahya kanggo online ing suhu kamar

KEMASAN

100mL / tabung utawa 300mL / tabung

LUMBUNG

Simpen ing panggonan sing adhem lan garing.

Tansah wadhah ditutup kanthi rapet supaya ora kena kontaminasi utawa kena banyu utawa kelembapan.

Tetep adoh saka panganan lan ombenan.Adoh saka cahya lan panas.

URIP

6 wulan

SAMPEL

Sampel gratis

kawigatosan

1, Nalika nggunakake TS-584, lapisan adesif TS-584 kudu kapapar udhara.Wilayah adesif sing luwih gedhe bakal mbukak hawa, adesif kanggo ngobati luwih cepet.Yen ora, adhesive bakal nambani alon utawa malah ora nambani.

2, Sing luwih kenthel lapisan TS-584 adhesive kekandelan, maneh wektu ngruwat adhesive, sing luwih dhuwur suhu sekitar (ora luwih saka 60 ℃), sing luwih dhuwur asor, sing luwih cepet kacepetan ngruwat saka adhesive .Yen ora, adhesive bakal nambani alon mudhun.

3, TS-584 gampang diobati sawise kontak karo kelembapan, kudu disimpen ing paket sing disegel lan adoh saka srengenge lan kelembapan atmosfer.

4, Sawise rampung lapisan adesif, adesif sing ora digunakake kudu langsung kenceng tutup kanggo nutup lan njaga.Nalika digunakake adesif maneh, yen ana adhesive nambani sethitik ing muncung, adhesive nambani bisa dibusak, iku ora mengaruhi nggunakake normal adesif.

5, Priksa manawa meksa metu pancet kanggo tetep bagean kaiket bebarengan, minangka kekuatan ikatan optimized ngrambah sawise 24 jam lan diselehake ing kamar ventilated.

FAQ

1, P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

     A: Kita minangka produsen profesional adesif silikon RTV lan bahan tambahan silikon.

2, Q: Apa aku bisa njaluk conto sadurunge tuku?

     A: Ya, kita bisa nyedhiyani sampel gratis.

3, Q: Apa sampeyan duwe MOQ?

A: Kita bisa nampa jumlah pesenan cilik lan jumlah pesenan gedhe.Jumlah pesenan sing luwih gedhe, biaya produksi sing luwih murah lan rega EXW sing luwih murah.

4,Q: Apa wektu pangiriman?

A: Biasane wektu pangiriman yaiku 3-5 dina kanggo conto, 7-10 dina kanggo pesenan.

5, P: Kepiye carane njaluk kutipan cepet?

     A: Mangga ngirim priksaan sing perlu jumlahe lan packing.We bakal Quote sampeyan cepet sawise nampa priksaan.

6,P: Apa aku bisa ngedol produk sampeyan ing negaraku?

     A: Ya, welcome kanggo ngedol produk kita ing negara sampeyan.

7, P: Apa sampeyan bisa nyetel viskositas adesif silikon RTV?

A : Nggih.Kita bisa nyetel viskositas ing panyuwunan sampeyan.

8, Q: Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas?

A: Kita duwe sistem kontrol kualitas sing ketat, tansah mriksa pungkasan sadurunge dikirim.

9, P: Apa sampeyan duwe kemasan?

A: Kita duwe rong jinis kemasan.Siji yaiku tabung aluminium 100mL, sing liyane yaiku kartrid plastik 300mL.

 

TETEMBUNGANE

Yen sampeyan ora nemokake produk sing sampeyan butuhake ing situs web kita, sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo ngandhani syarat sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi sampeyan.

Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa nalika entuk pesen sampeyan.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure: