. China Double Sided Silicone Pressure Sensitive Adhesive Skin Patch Produsen lan Supplier |Tosichen

Patch Kulit Adhesive Sensitif Tekanan Silikon Sisi Ganda

Katrangan singkat:

Tembelan adesif sensitif tekanan silikon digawe saka adesif silikon kelas medis hypoallergenic, adhesi sisi pindho lan bisa digunakake maneh, bisa dicopot tanpa rasa lara saka kulit.Patch digunakake kanggo macem-macem piranti tancep kulit.Tembelan bisa disesuaikan miturut panjaluk klien.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Patch Kulit Adhesive Sensitif Tekanan Silikon Sisi Ganda

    DESKRIPSI PRODUK

    Ingtempelan adhesive sensitif tekanan silikondigawe saka adhesive silikon kelas medis hypoallergenic, iku adhesion pindho sisi lan bisa digunakake maneh, bisa ambruk mati painlessly saka kulit.Patch digunakake kanggo macem-macem piranti tancep kulit.Tembelan adesif silikon bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.

    APLIKASI

    Tembelan adesif sensitif tekanan silikon bisa digunakake kanthi macem-macem instrumen kanggo nempel kulit.Tembelan bisa disesuaikan karo bagean kulit apa wae.

    Kaluwihan kita

    1,  Ngatasi masalah alergi kulit nalika nggunakake pelanggan
    2,  Ngatasi masalah gampang degumming sajrone nggunakake pelanggan
    3,Ngatasi masalah kemasan produk printing
    4,Nggawe produk sampeyan metu ing pasar kanthi titik sing padhang
    5,  Kulit ora bakal alergi kanggo nempel dangu
    6,Pilih macem-macem gaya lan spesifikasi bahan, pasokan sing cukup

    Babagan Kustomisasi

    Klien nyedhiyakake gambar tembelan kanggo kita, banjur kita ngasilake miturut gaya lan spesifikasi sing dibutuhake pelanggan.Klien uga bisa ngirim sampel kanggo perusahaan kita, banjur kita gawé miturut sampel.

    FAQ

    1, P: Apa aku bisa njaluk sampel kanggo dites dhisik?

    A: Nggih.Sampeyan bisa miwiti karo sampel pisanan.

    2, P: Aku bisnis cilik saiki.Bisa pesen jumlah cilik?
    A: Ya, mesthi.Kita seneng bisa kerjo bareng karo kabeh pelanggan, lan kita pengin menehi kabeh support kita bisa.

    3, Q: Apa perusahaan sampeyan ndhukung OEM?

    A: Nggih.Kita ndhukung layanan OEM, lan nindakake printing lan packaging kanggo perusahaan.

    4, P: Suwene suwene ngirim pesenan?

       A: Pesenan cilik normal bisa dikirim sajrone 5-7 dina, lan pesenan batch gedhe dikirim sajrone 10-15 dina.Hubungi kita kanggo wektu pangiriman tartamtu kanggo pesenan OEM.

    5, P: Kepiye sampeyan ngirim barang?

    A: Kita bisa ngirim barang cilik kanthi Express utawa kanthi udhara, wektu transportasi yaiku 7 ~ 10 dina.Yen jumlahe akeh barang, kita bisa kapal dening segara, wektu pangiriman punika 15 ~ 25 dina.

     

    TETEMBUNGANE

    Yen sampeyan ora nemokake produk sing sampeyan butuhake ing situs web kita, sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo ngandhani syarat sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi sampeyan.

    Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa nalika entuk pesen sampeyan.

    patches kulit sensitif tekanan

    rong sisih tembelan psa kanggo piranti nempel kulit

    sisi dobel tembelan kulit self-adhesion


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: