RTV silikon adhesive

  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Plastik Bonding Silicone

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Plastik Bonding Silicone

    Adesif silikon RTV TS-718 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar. TS-718 bisa digunakake kanggo ngikat produk silikon, dolanan plastik, komponen elektronik, produk listrik, ABS, PC, PMMA lan substrat plastik liyane. Uga bisa ditrapake kanggo kabeh jinis logam lan bahan nonlogam adhesi bebarengan.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Glass Bonding Silicone

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Glass Bonding Silicone

    Adesif silikon RTV TS-673 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo kaca ikatan karet silikon sing diobati, karet silikon sing diobati, keramik lan aluminium kanthi kuat, TS-673 tundhuk karo standar FDA.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Ikatan Akeh Bahan

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Ikatan Akeh Bahan

    Adesif silikon RTV TS-584 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Iki ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.TS-584 ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing, tahan suhu (-50 ℃ ~ 250 ℃) lan properti insulasi listrik.Applied kanggo ikatan karet silikon, logam, wesi, stainless steel, aluminium alloy lan ing.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Silicone Bonding Silicone

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Silicone Bonding Silicone

    Adesif silikon RTV TS-673 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo karet silikon sing diobati kanthi karet silikon sing diobati, keramik, aluminium lan kaca kanthi kuat, kayata ikatan silikon gasket, silikon O-ring.TS-673 tundhuk karo standar FDA.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Metal bonding Silicone

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Metal bonding Silicone

    Adesif silikon RTV TS-584 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Dheweke ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.Ditrapake kanggo logam ikatan, karet silikon, wesi, stainless steel, alloy aluminium, magnet, keramik, kaca, plastik, kayu, serat, kain lan akeh bahan liyane.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Keramik Bonding Silicone

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Keramik Bonding Silicone

    Adesif silikon RTV TS-673 minangka salah sawijining komponen.Applied kanggo ikatan keramik, karet silikon, aluminium lan kaca ing suhu kamar.Iki ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing lan tahan suhu.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.