pelumas silikon konduktif termal

  • Grease Silikon Konduktif Termal Kanggo Macem-macem Produk Elektronik

    Grease Silikon Konduktif Termal Kanggo Macem-macem Produk Elektronik

    Pelumas silikon konduktif termal TF-156 digawe saka silikon minangka bahan baku utama lan nambah bahan kanthi konduktivitas panas lan termal sing apik banget.Digunakake kanggo konduktivitas termal lan boros panas amplifier daya, transistor, tabung elektron, CPU lan komponen elektronik liyane, supaya njamin kinerja listrik stabil instrumen elektronik.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.