silikon platinum ngruwat agen

  • Silicone Platinum Curing Agen Kanggo Silicone Tube

    Silicone Platinum Curing Agen Kanggo Silicone Tube

    Silicone platinum curing agent T-57AB, loro-komponen platinum tambahan jinis cross linking agen sing ditambahake ing silikon padhet mentahan kanggo ngubungake salib pangan lan produk karet silikon bahan medis.T-57AB ditrapake kanggo tabung silikon, cetakan kue, peralatan masak silikon, gasket ekstrusi, cetakan es, alas meja lan liya-liyane.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.
  • Agen Curing Platinum Silicone Pasty Kanggo Produk Silicone Food Grade

    Agen Curing Platinum Silicone Pasty Kanggo Produk Silicone Food Grade

    Silicone platinum curing agent T-57AB, loro-komponen platinum tambahan jinis cross linking agen kang ditambahake ing silikon mentahan kanggo salib ngubungake pangan lan produk karet silikon bahan medical.Iki ditrapake ing puting susu silikon, cetakan kue, peralatan masak silikon, gasket ekstrusi, cetakan es, tabung silikon dll. SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.