Kabar

  • Apa Semen Kaca?

    Apa Semen Kaca?

    Semen kaca minangka jinis bahan kanggo ikatan lan nutup macem-macem bahan bangunan.Semen kaca uga disebut sealant silikon RTV.Ana rong jinis sealant silikon RTV asam lan netral.Neutral RTV silikon sealant dipérang dadi: sealant watu, mildew bukti sealant, geni p ...
    Waca liyane
  • Pira Jinis Masterbatch Warna Silikon?

    Pira Jinis Masterbatch Warna Silikon?

    Masterbatch warna silikon katon padhet, ditambahake ing karet silikon padhet kanggo pewarnaan.Masterbatch warna silikon uga dikenal minangka pigmen silikon, minangka bahan penting kanggo pewarnaan produk silikon.Masterbatch warna silikon digawe saka gel silika khusus, macem-macem toner ...
    Waca liyane
  • Bedane Karet Silikon Fumed lan Karet Silikon Endapan

    Bedane Karet Silikon Fumed lan Karet Silikon Endapan

    Karet silikon akeh digunakake ing pot kopi, pemanas banyu, mesin roti, kabinet disinfeksi, dispenser banyu, ceret, wesi listrik, rice cooker, fryer, mesin pulping woh, piranti gas, peralatan kecantikan, produk lampu tutup protèktif lan mesin lan listrik liyane piranti.S...
    Waca liyane
  • Bidang Aplikasi Grease Silikon Konduktif Termal

    Bidang Aplikasi Grease Silikon Konduktif Termal

    Produk seri pelumas silikon konduktif termal ing bidang adesif ngenggoni bagean gedhe, minangka peran penting ing bidang adhesive.Pelumas silikon konduktif termal diarani tempel disipasi panas, sawetara wong uga nyebut minyak suhu konduksi, trans...
    Waca liyane
  • Fungsi Silicone Sealant

    Fungsi Silicone Sealant

    Sealant elektronik minangka jinis adesif sing digunakake kanggo komponen elektronik, sing nduweni fungsi sealing lan mbenakake.Ana telung jinis sealant elektronik sing umum digunakake ing pasar, yaiku: sealant elektronik digawe saka silikon, sealant elektronik digawe saka polyurethane lan elektronik ...
    Waca liyane
  • Carane Bond Strip Silicone lan Tabung Silicone?

    Carane Bond Strip Silicone lan Tabung Silicone?

    Strip sealing karet silikon nduweni tampilan transparan lan lancar, alus lan elastis, ora beracun lan ora enak.Kanthi elastisitas apik (Shore 40A ~ 70A), resistance suhu dhuwur lan kurang (-50 ℃ ~ 250 ℃), ora gampang kanggo tuwa, ora ewah-ewahan bentuk, resistance kanggo asam lan alkali tipis .saliyane ozon ...
    Waca liyane
  • Hot Sale Of Silicone Platinum Curing Agen

    Hot Sale Of Silicone Platinum Curing Agen

    Agen perawatan platinum silikon perusahaan Toshichen T-57AB minangka rong komponen saka agen penghubung salib jinis tambahan platinum sing ditambahake ing silikon mentah kanggo ngubungake panganan lan produk karet silikon bahan medis, Produk vulkanisir bisa lulus tes FDA, , iku fitur ...
    Waca liyane