. China Instant Adhesive Kanggo Bonding Silicone Rubber Tanpa Primer Produsen lan Supplier |Tosichen

Adhesive cepet Kanggo Bonding Silicone Karet Tanpa Primer

Katrangan singkat:

538 minangka salah sawijining komponen adesif cepet, ditrapake kanggo karet silikon, EPDM, PVC, TPU, TPR, PA, TPE lan bahan liyane.Adhesive cepet ditondoi kanthi cepet pangatusan, keluwesan dhuwur, kekuatan iketan kuwat, kurang putih lan kurang ambu ora enak.Ora ana primer sing dibutuhake kanggo ikatan karet silikon.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Adhesive cepet Kanggo Bonding Silicone Karet Tanpa Primer

DESKRIPSI PRODUK

538 minangka salah sawijining komponenadhesive cepet, ditrapake kanggo karet silikon, EPDM, PVC, TPU, TPR, PA, TPE lan bahan liyane.Adhesive cepet ditondoi kanthi cepet pangatusan, keluwesan dhuwur, kekuatan iketan kuwat, kurang putih lan kurang ambu ora enak.Ora ana primer sing dibutuhake kanggo ikatan karet silikon.

PARAMETER TEKNIS

Penampilan: Cairan bening tanpa warna

Viskositas: 15-30 cps

Tipe: cyanoacrylate

Wektu curing: ≤ 10 detik.

Kekuwatan geser: 15 MPa

Resistance suhu: -40 ℃ ~ + 80 ℃

PENGGUNAAN

1, ngresiki lumahing bahan sing kudu diikat, mbusak bledug, lenga lan liya-liyane.

 

2, 538 dilapisi ing permukaan materi, banjur permukaan bahan dipencet bebarengan kanggo sawetara detik.Bahan kasebut diikat bebarengan sawise sawetaradetik.Kekuwatan ikatan maksimal dipikolehi sawise 24 jam.

KEMASAN

20 g/botol

LUMBUNG

Simpen ing panggonan sing kelangan lan garing.Utawa panyimpenan ing kulkas ing 8 ℃ ~ 10 ℃

SAMPEL

Sampel gratis

URIP

 6 wulan

 kawigatosan

1, Kacepetan ngobati adhesive cepet gumantung saka kekandelan lapisan adhesive, kacepetan ngobati lapisan adhesive tipis cepet.Kekandelan lapisan adesif tambah, kacepetan curing relatif alon.

 

2, Aja nganggo sarung tangan tenunan kanggo nggunakake adesif cepet.Sarung tangan tenunan nyerep adesif cepet lan bereaksi, reaksi ngasilake panas dhuwur, mula aja nganggo sarung tangan tenunan kanggo nggunakake adesif cepet.

 

3, Tansah adhesive cepet adoh saka anak, geni lan sumber panas.

 

4, Nutup tutup kanthi tightly sawise nggunakake lem instan, banjur simpen ing panggonan sing adhem lan garing.

 

5, Lumahing bahan ikatan kudu resik lan bebas saka rereged liyane, kayata noda minyak, teyeng lan bledug.

 

TETEMBUNGANE

Yen sampeyan ora nemokake produk sing sampeyan butuhake ing situs web kita, sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo ngandhani syarat sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi sampeyan.

Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa nalika entuk pesen sampeyan.

 

 






  • Sadurunge:
  • Sabanjure: