Adhesive cepet

  • Adhesive cepet Kanggo Bonding Silicone Karet Tanpa Primer

    Adhesive cepet Kanggo Bonding Silicone Karet Tanpa Primer

    538 minangka salah sawijining komponen adesif cepet, ditrapake kanggo karet silikon, EPDM, PVC, TPU, TPR, PA, TPE lan bahan liyane.Adhesive cepet ditondoi kanthi cepet pangatusan, keluwesan dhuwur, kekuatan iketan kuwat, kurang putih lan kurang ambu ora enak.Ora ana primer sing dibutuhake kanggo ikatan karet silikon.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.