Pira Jinis Masterbatch Warna Silikon?

Masterbatch warna silikon katon padhet, ditambahake ing karet silikon padhet kanggo pewarnaan. Masterbatch warna silikon uga dikenal minangka pigmen silikon, iku bahan penting kanggo pewarna produk silikon.

 

Masterbatch warna silikon digawe saka gel silika khusus, macem-macem toner lan macem-macem aditif, digunakake digunakake kanggo ngecor lan extrusion mbentuk pewarnaan produk silikon.Masterbatch warna silikon gampang digunakake, tahan suhu, dispersi sing apik lan pewarnaan sing kuwat.

 

Karet silikon mentah iku tembus. Nanging amarga karet silikon mentah ing proses produksi kudu dijaga ing macem-macem gaya, katon sing duwe akeh pilihan.Pabrik produk silikon nggunakake masterbatch warna silikon kanggo nambah macem-macem warna menyang produk silikon, kanggo njaga tampilan produk silikon ora siji.

 

Masterbatch warna silikon digunakake ing proses nyampur karet silikon mentah.Yen ora ana masterbatch warna silikon sing ditambahake ing proses pencampuran, mula karet silikon mentah dadi tembus sawise dibentuk lan vulkanisasi kanggo entuk produk silikon tembus.Werna masterbatch kudu diatur kanthi teliti, kanggo entuk asil sing apik, iku uga minangka karya teknis penting saka pabrik silikon, ana ewu warna, akeh produk silikon kanthi warna sing padha sing paling angel diatur.Nalika nggunakake masterbatch warna silikon, masterbatched ditambahake menyang silikon mentah kanthi proporsional.

 

Pira jinis masterbatch warna silikon?Saiki jinis lan karakteristik masterbatch warna silikon dikenalake kaya ing ngisor iki.

Masterbatch warna silikon dipérang dadi masterbatch organik, masterbatch fluoresensi organik lan masterbatch anorganik.

1, masterbatch organik: warna lengkap, warna cerah, transparansi sing apik, daya pewarna sing dhuwur

2, masterbatch neon organik: Werna padhang banget, ing iradiasi UV bisa cemlorot, nanging tahan cuaca kurang lan tahan panas kurang, daya pewarnaan kurang

3, Masterbatch anorganik: resistance suhu dhuwur, sawur apik, resistance cuaca apik, daya ndhelikake kuwat, nanging daya werna kurang.

 

Master warna silikon nduweni macem-macem aplikasi, bisa ditrapake kanggo pewarnaan keypad silikon, sarung silikon saka macem-macem produk elektronik, tabung silikon, aksesoris kabel silikon, peralatan makan, kasus ponsel, dolanan kartun, suku cadang mobil, gelang silikon , cangkir silikon, tas silikon, pad silikon lan produts silikon liyane.

 pigmen silikon

 

 

 


Wektu kirim: Aug-29-2022