Bedane Karet Silikon Fumed lan Karet Silikon Endapan

Karet silikon akeh digunakake ing pot kopi, pemanas banyu, mesin roti, kabinet disinfeksi, dispenser banyu, ketel, wesi listrik, rice cooker, fryer, mesin pulping buah, gas

piranti, peralatan kaendahan, produk cahya tutup protèktif lan mesin lan peralatan listrik liyane.Karet silikon nduweni karakteristik tahan tekanan dhuwur lan

tahan suhu.Karet silikon uga digunakake kanggo cetakan panganan, cetakan coklat, cetakan permen, cetakan presisi, cetakan kue, keramik seni, pompa banyu, kompor tekanan.

loop, strip silikon, tray es batu silikon, dot silikon lan keypad silikon.

 

Ana rong jinis karet silikon padat, siji ikukaret silikon fumed,liyane iku precipitated karet silikon.

Bentenipun antarane karet silikon fumed lan karet silikon precipitated minangka nderek,  

1, ing tampilan,karet silikon fumed transparan lan katon mengilap ing tampilan.Karet silikon precipitated mung bisa entuk katon semitransparent, lan karet silikon precipitated karo kualitas elek mung bisa entuk katon putih.

2, Ing babagan kekuatan tarik,karet silikon fumed nduweni kekuatan tarik sing luwih apik tinimbang karet silikon sing diencerake.Karet silikon endapan sing diobati dadi putih sawise mulet lan deformed sawise kaping pirang-pirang kekuatan tensile dhuwur.Salah sawijining ciri paling gedhe saka karet silikon fumed sing diobati yaiku ora dadi putih nalika digawe dowo, karet silikon fumed sing diobati banget lentur lan isih ora dadi putih sawise pirang-pirang kekuatan dhuwur.Kekuwatan tensil saka karet silikon fumed sing diobati yaiku 700% ~ 800%.Kekuwatan tensile saka karet silikon cured precipitated mung 300% ~ 400%.

3, Ing babagan umur layanan,karet silikon fumed nduweni karakteristik produk kekuatan dhuwur lan bisa digunakake kanggo dangu utawa malah permanen ing lingkungan kekuatan dhuwur.Karet silikon precipitated mung sawetara dina urip efektif utawa malah langsung fraktur ing lingkungan kekuatan dhuwur.

 

Rega saka karet silikon fumed luwih larang tinimbang karet silikon endapan, nanging karet silikon fumed duweni efek sing kuat.

Ing akeh produk silikon tekanan dhuwur lan kualitas dhuwur, pilihan karet silikon fumed luwih apik.

karet silikon kanggo nggawe produk silikon


Wektu kirim: Jul-21-2022