Fungsi Silicone Sealant

Sealant elektronik minangka jinis adesif sing digunakake kanggo komponen elektronik, sing nduweni fungsi sealing lan mbenakake.Ana telung jinis sealant elektronik sing umum digunakake ing pasar, yaiku: sealant elektronik digawe saka silikon, sealant elektronik digawe saka polyurethane lan sealant elektronik digawe saka resin epoksi.Kinerja sealant elektronik sing digawe saka silikon paling apik.

 

Silicone sealant elektroniknduweni kinerja listrik lan kemampuan insulasi sing apik, bisa tahan -50 ℃ ~ 250 ℃ tanpa retak, kinerja moistureproof apik, sawise debug kanthi lengkap, bisa duwe konduktivitas termal sing apik lan kemampuan tahan api, kanggo nyegah komponen elektronik saka karat lingkungan alam sing padha. wektu, uga bisa nambah kapasitas boros panas lan koefisien safety saka komponen elektronik, bisa digunakake kanggo peralatan suhu dhuwur, peralatan komunikasi, komponen elektronik lan electrical segel iketan.

 

Sealant silikon umum ing pasar saiki mung entuk efek ikatan, sealing lan fiksasi, nanging ora bisa entuk efek tahan api sing dikarepake sawetara pelanggan.Perusahaan Tosichen nduweni sealant silikon tahan api, nduweni kinerja insulasi listrik sing apik lan stabilitas kimia, nyegah inflaming nganti UL 94-V0.

       

Sealant silikon tahan api Tosichen minangka jinis tempel suhu ruangan komponen tunggal sing ngobati karet silikon organik, ngobati netral kanthi reaksi kondensasi karo banyu ing udara kanggo ngeculake molekul sing kurang amarga crosslinking, lan ngobati dadi elastomer kinerja dhuwur. Kanggo umume logam, plastik ora korosif lan nduweni adhesi sing apik.Wis resistance banget kanggo gantian panas lan kadhemen, resistance tuwa lan jampel electrical, banget Kelembapan-bukti, anti banyu, anti-knock lan corona resistance .Fully tundhuk karo syarat ROHS.

 

Panggunaan khas sealant silikon tahan api: PTC, CRT, koil defleksi lan bagean insulasi voltase dhuwur liyane diikat lan disegel.Komponen PCB diikat lan tetep, nyedhiyakake fungsi insulasi, tahan kelembapan lan tahan kejut.Komponen modul daya diikat lan tetep.

 

sealant silikon RTV elektronik


Wektu kirim: Mei-13-2022