Bidang Aplikasi Grease Silikon Konduktif Termal

Produk seri pelumas silikon konduktif termal ing bidang adesif ngenggoni bagean gedhe, minangka peran penting ing bidang adhesive.Pelumas silikon konduktif termaldiarani tempel boros panas, sawetara wong uga nyebut lenga suhu konduksi, minyak transfer suhu, lenga transfer panas, lumpur panas konduktif.

 

Pelumas silikon konduktif termal karo silikon minangka bahan baku utama, nambah bahan kanthi tahan panas banget lan konduktivitas termal, digawe saka senyawa pelumas silikon konduktif termal, digunakake kanggo amplifier daya, transistor, tabung evakuasi, CPU lan piranti elektronik asli liyane saka konduksi panas lan boros panas, supaya njamin stabilitas kinerja listrik saka piranti elektronik.

 

Pelumas silikon konduktif termal yaiku bahan silikon insulasi termal sing dhuwur sing meh ora tau solidifies, bisa ing -50 ℃ ~ + 250 ℃ kanggo dangu kanggo njaga panggunaan negara pelumas.Nduwe insulasi listrik sing apik lan nduweni konduktivitas termal sing apik, ing wektu sing padha nduweni pemisahan minyak sing kurang (cenderung nol), tahan suhu dhuwur lan kurang, tahan banyu, tahan cuaca.Bisa dilapisi kanthi akeh ing macem-macem produk elektronik, peralatan listrik saka unsur pemanas lan fasilitas pendinginan (sirip cooling, heat sink Strip, cangkang lan sapiturute) ing antarane permukaan kontak, tumindak minangka medium transfer panas lan tahan kelembapan, tahan debu, anti-corrosion, kinerja shockproof.

 

Pelumas silikon konduktif termal cocok kanggo lapisan permukaan utawa sealing integral saka piranti gelombang mikro sing komunikasi gelombang mikro, peralatan transmisi gelombang mikro, sumber daya khusus gelombang mikro, sumber daya sing stabil, lan liya-liyane. Bahan silikon iki nyedhiyakake efek konduktivitas termal sing apik kanggo komponen elektronik sing ngasilake panas. .Kayata: transistor, Déwan CPU, termistor, sensor suhu, bagean elektronik mobil, kulkas mobil, modul daya, sirah printer lan ing.

 

Pelumas silikon konduktif termal digunakake minangka medium transfer panas komponen elektronik, sing bisa ningkatake efek boros panas lan nyuda suhu kerja unsur pemanasan.

pelumas silikon konduktif termal abu-abu 


Wektu kirim: Mei-13-2022