Adhesive silikon RTV kanggo ikatan bahan liyane

  • RTV Silicone Adhesive Kanggo Ikatan Akeh Bahan

    RTV Silicone Adhesive Kanggo Ikatan Akeh Bahan

    Adesif silikon RTV TS-584 minangka salah sawijining komponen, adesif sing siap digunakake.Iki ngobati karet silikon sing angel, awet, lan tahan nalika kena kelembapan atmosfer ing suhu kamar.TS-584 ditondoi kanthi kekuatan ikatan sing kuat, anti banyu, ikatan elastis, sealing, tahan suhu (-50 ℃ ~ 250 ℃) lan properti insulasi listrik.Applied kanggo ikatan karet silikon, logam, wesi, stainless steel, aluminium alloy lan ing.SAMPEL GRATIS bisa dikirim ing panyuwunan sampeyan.