. China RTV Silicone Sealant Kanggo Macem-macem Produsen lan Supplier Bahan Bangunan |Tosichen

RTV Silicone Sealant Kanggo Maneka Bahan Bangunan

Katrangan singkat:

RTV silikon sealant SC-216 minangka komponèn siji, iku ngruwat netral ing suhu kamar.Kacepetan ngobati cepet, kekuatan dhuwur, ora karat, diobati kanthi tahan cuaca sing apik lan tahan tuwa.SC-216 cocok kanggo panyegelan lan ikatan paduan aluminium, piring plastik aluminium, kaca, keramik lan kabeh jinis bahan bangunan.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    RTV Silicone Sealant Kanggo Maneka Bahan Bangunan

    DESKRIPSI PRODUK

    RTV silikon sealant SC-216 minangka komponèn tunggal, yaiku curing netral ing suhu kamar.Kacepetan ngobati cepet, kekuatan dhuwur, ora karat, diobati kanthi tahan cuaca sing apik lan tahan tuwa.Kanggo umume bahan bangunan kanthi sealing lan ikatan sing apik.

     

    SC-216 cocok kanggo panyegelan lan ikatan paduan aluminium, piring plastik aluminium, kaca, keramik lan kabeh jinis bahan bangunan.

    PARAMETER TEKNIS

    Penampilan: putih, ireng, abu-abu, tempel semitransparan

    Tack free wektu: ≤30 menit

    Wektu curing lengkap: ≤ 48 jam

    Kekuwatan tarik: ≥0.45mpa

    Breaking elongation: ≥200%

    Atose: Shore 30A ~ Shore 40A

    PENGGUNAAN

    Sadurunge nggunakake, kudu nindakake testing kanggo RTV silikon sealant SC-216 bahan dasar sealing.Bisa digunakake sawise tes wis mumpuni.

     

    Lumahing bahan dhasar kudu di resiki lan tetep garing, banjur gunakake SC-216.Sealant silikon RTV kudu mesthekake yen longkangan wis kebak.Supaya lapisan sealant kandhel, kontak cedhak karo permukaan bahan dasar, lan ndandani lapisan sealant ing 5 menit sawise lapisan sealant.

     

    Suhu permukaan sing cocog kanggo bahan dasar yaiku 4 ° C nganti 40 ° nalika nggunakake sealant silikon RTV.

    KEMASAN

    300 ml/tabung

    URIP

    Umur simpan yaiku 6 sasi saka tanggal produksi

    LUMBUNG

    Simpen ing papan sing adhem, berventilasi lan garing ing ngisor 27 ° C

    SAMPEL

    Sampel gratis

    kawigatosan

    1, Gunakake sealant silikon RTV iki ing lingkungan sing duwe ventilasi sing apik.

    2, Tansah sealant silikon RTV supaya ora bisa dicekel bocah.Yen sealant sing ora diobati ndemek mripat, cuci kanthi cepet nganggo banyu sing akeh lan takon dhokter kanggo pitulung.

    3, SC-216 ora bisa digunakake kanggo ikatan struktural.Sealant iki ora bisa digunakake ing oozing grease, plasticizer utawa lumahing pelarut organik liyane saka bahan dhasar.Sealant silikon RTV ngirim ora diisolasi saka udhara lan pamindahan sadurunge diobati kanthi lengkap.

     

    TETEMBUNGANE

    Yen sampeyan ora nemokake produk sing sampeyan butuhake ing situs web kita, sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo ngandhani syarat sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi sampeyan.

    Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa nalika entuk pesen sampeyan.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure: