. China Mildewproof RTV Silicone Sealant Kanggo Jedhing lan Pawon Produsen lan Supplier |Tosichen

Mildewproof RTV Silicone Sealant Kanggo Jedhing lan Pawon

Katrangan singkat:

RTV silikon sealant SC-527 minangka komponèn siji, iku ngruwat netral ing suhu kamar.SC-527 cocok kanggo ikatan anti jamur lan nutup jedhing, pawon, lemari, kerajinan, teknik anti banyu, lawang lan jendhela.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Mildewproof RTV Silicone Sealant Kanggo Jedhing lan Pawon

     

    DESKRIPSI PRODUK

    RTV silikon sealantSC-527 minangka komponèn tunggal, yaiku curing netral ing suhu kamar.Kacepetan ngobati kanthi cepet, kekuatan dhuwur, ora karat, diobati kanthi tahan cuaca sing apik, tahan tuwa lan bukti jamur.Sealing apik lan ikatan kanggo paling bahan bangunan.

     

    SC-527 cocok kanggo mildew bukti iketan lan sealing jedhing ing dhuwur-mburi hotel, pawon, sealing saka lemantun, Kerajinan, lawang lan jendhela, Déwan saka lemantun tampilan ing toko dhuwur-mburi utawa sealing lan engineering anti banyu.

    PARAMETER TEKNIS

    Penampilan: tempel putih utawa tempel semitransparan

    Tack free wektu: ≤30 menit

    Wektu curing lengkap: ≤ 48 jam

    Kekuwatan tarik: ≥0.4mpa

    Breaking elongation: ≥200%

    Atose: Shore 25A ~ Shore 40A

    PENGGUNAAN

    Sadurunge nggunakake, kudu nindakake tes kanggoRTV silikon sealantBahan dasar sealing SC-527.Bisa digunakake sawise tes wis mumpuni.

     

    Lumahing bahan dhasar kudu di resiki lan tetep garing, banjur gunakake SC-527.Sealant silikon RTV kudu mesthekake yen longkangan wis kebak.Supaya lapisan sealant kandhel, kontak cedhak karo permukaan bahan dasar, lan ndandani lapisan sealant ing 5 menit sawise lapisan sealant.

     

    Suhu permukaan sing cocog kanggo bahan dasar yaiku 4 ° C nganti 40 ° nalika nggunakake sealant silikon RTV.

    KEMASAN

    300 ml/tabung

    URIP

    6 wulan

    LUMBUNG

    Simpen ing papan sing adhem, berventilasi lan garing ing ngisor 27 ° C

    SAMPEL

    Sampel gratis

    kawigatosan

    1, Gunakake sealant silikon RTV iki ing lingkungan sing duwe ventilasi sing apik.

    2, Tansah sealant silikon RTV supaya ora bisa dicekel bocah.Yen sealant sing ora diobati ndemek mripat, cuci kanthi cepet nganggo banyu sing akeh lan takon dhokter kanggo pitulung.

    3, SC-527 ora bisa digunakake kanggo ikatan struktural.Sealant iki ora bisa digunakake ing frosty, lembab, oozing grease, plasticizer utawa lumahing pelarut organik liyane saka bahan dhasar.Sealant silikon RTV ngirim ora diisolasi saka udhara lan pamindahan sadurunge diobati kanthi lengkap.

     

    TETEMBUNGANE

    Yen sampeyan ora nemokake produk sing sampeyan butuhake ing situs web kita, sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo ngandhani syarat sampeyan, bisa uga kita bisa nulungi sampeyan.

    Kita bakal mangsuli sampeyan sanalika bisa nalika entuk pesen sampeyan.

     

     

     






  • Sadurunge:
  • Sabanjure: