Apa Semen Kaca?

Semen kaca minangka jinis bahan kanggo ikatan lan nutup macem-macem bahan bangunan.Semen kacauga disebut RTV silikon sealant.

 

Ana rong jinis sealant silikon RTV asam lan netral.Neutral RTV silikon sealant dipérang dadi: sealant watu, mildew bukti sealant, geni bukti sealant, pipa sealant etc.

 

Semen kaca umume digunakake kanggo ikatan lan sealing jamban, pangilon dandanan ing jedhing, wash basin, tembok longkangan, kabinet, pawon, lawang lan jendhela.

 

Asam RTV silikon sealant utamané digunakake kanggo iketan umum antarane kaca lan bahan bangunan liyane.Sealant silikon RTV netral ngatasi karakteristik sealant silikon asam sing ngrusak bahan logam lan bereaksi karo bahan alkalin, dadi sealant silikon netral duwe sawetara aplikasi sing luwih akeh lan rega pasar rada luwih dhuwur tinimbang sealant silikon asam.Semen kaca netral khusus ing pasar yaiku sealant struktural silikon.Amarga sealant struktur silikon langsung digunakake kanggo struktur logam lan kaca utawa perakitan ikatan non-struktural saka tembok tirai kaca, syarat kualitas lan bahan produk paling dhuwur ing antarane semen kaca, lan rega pasar uga paling dhuwur.

 

Proses ngruwat saka semen kaca saka lumahing kanggo mlebu, karakteristik beda saka sealant silikon lumahing wektu garing lan wektu ngruwat ora padha, supaya yen ndandani lumahing silikon kudu digawa metu sadurunge semen kaca garing .Semen kaca. umume kudu didandani ing 5 ~ 10 menit.

 

Semen kaca nduweni macem-macem werna, werna sing umum digunakake yaiku ireng, putih, transparan, lan werna abu-abu. Werna liyane bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

 

Sampeyan uga penting banget kanggo nggunakake semen kaca : manawa kanggo nyegah jamur.Contone, akeh semen kaca digunakake ing jamban, jamban banget teles lan gampang mildew, dadi semen kaca kudu mildew bukti.Sampeyan kudu diakoni sawetara semen kaca kualitas sing ora apik ora duwe fungsi bukti jamur nalika tuku.

 

Bukti jamurRTV silikon sealant SC-527saka perusahaan Tosichen kualitas dhuwur lan rega apik, SC-527 karo efek mildew bukti maneh, iketan kuwat lan ora gampang ambruk saka sealant silikon umum.Iku utamané cocok kanggo sawetara lembab lan gampang kanggo tuwuh lingkungan mildew, kayata jedhing, pawon lan ing.

 

semen kaca SC-527

 

 

 


Wektu kirim: Dec-14-2022